CATERING, GDZIE GOTUJĘ

Jak zorganizować wigilie firmowa

Wigilia firmowa powoli staje się tradycją zarówno w ogromnych korporacjach, jak i niewielkich firmach lokalnych. Może przybierać różne formy – od krótkich spotkań przy barszczu z uszkami, po wyjazdy integracyjne. Zawsze jednak służy integracji pracowników i ogólnemu podsumowaniu roku.

Wigilia firmowa, impreza firmowa, czy coroczna gala organizowana jest zazwyczaj pomiędzy drugą połową listopada a połową grudnia. Jest to okazja, aby podsumować rok, nagrodzić najlepszych pracowników lub całe zespoły i zrelaksować się podczas wspólnego posiłku.

 

Oto 3 wskazówki by ja przeżyć bezstresowo:

  • Dobór menu – to podstawa.
  • Zapewnij dodatkową rozrywkę – Nie musisz do tego angażować dużej agencji eventowej -Pudełko Smaku wszystkim się zajmie 🙂
  • Sukces tkwi w szczegółach – wybierając firmę cateringową ustal najważniejsze detale dotyczące ilości jedzenia i alkoholu, zakresu obsługi oraz zakończenia imprezy. Prawie każdy z nas był w sytuacji, że jedzenie kończy się na początku lub w połowie uroczystości. Czasami bez naszej wiedzy firma dokonuje zmian i zamiast brownies dostajemy przepyszny sernik a polędwica wołowa została zamieniona na polędwiczki wieprzowe, które są znacznie tańsze. Nie zawsze o tym wiemy, nie zawsze mamy na to wpływ. Nie każdy z nas jest ekspertem, aby móc znaleźć te szczegóły. Ale przecież zamawiamy catering u ekspertów, aby czuć komfort oraz zaufanie. Wybierz takiego partnera, który zamiast nie będzie mówił tak!

żródło Easycatering

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *